I saw you favourited this pic of quote from SantaiNSampah dekat twitter 

"dah ex tu ex jla. nak rindu apa lagi."

saya x taip yg carut-marut tu.lol. Why? do you miss me or you hating me for missing you? I guess you can feel that i miss you huh?

oh-teen-posts:

Follow this relatable tumblr, you wont regret it

Just A Fool by Christina Aguilera ft Blake Shelton. 

scattered-teardrops:

Click for more black & white posts

kushandwizdom:

More picture quotes here

Did i?

the-personal-quotes:

follow this hipster granny on tumblr, you won’t regret it

remember this? one of your notes.

omg-relatable:

More relatable posts here

seeekingilm:

 

I hate using ‘I-You’.

No matter how big I am, saya masih gadis kampung yang masih prefer gune ”saya-awak’ instead of using ‘i-you’ macam yang awak, the so called budak U *kiranya mcm dah dewasa kan, a man, not a boy katanya* suke guna. 

Erghhh pls la, its just so not you. Dont act seolah-olah mcm awak dah dewasa sangat, sedangkan perangai awak x dewasa langsung. You are just 19 years old boy. Stop acting like you are so cool, so matured, the not so care about love and a jerk when you don’t even know how to respect others. Arghhh just stop it all. That is SO NOT YOU!!!

You called me slut. You said you don’t have any important things to know about me. Is dat wat u called respect? U hurt me like hell. Awak lontarkan kata-kata seolah-olah saya xpunya secebis perasaan. Tiada langsung rasa nak menjaga hati or respect to me.

Remember the time when that girl tweeted something about me? Dia kutuk sy mati-mati. Katanya sy terhegeh-hegeh kat awak. Lol. I will never ever forget that word. Malam tu sy call awak berkali-kali, tapi awak x angkat. Then that girl tweet again, katanya “kesian, call berkali-kali tapi orang xnak layan.” Pagi esoknya awak msg sy awak xperasan sy call. Lol. So how come that girl boleh tahu sy call awak? Haha. X sekali saya balas tweet that girl. I said nothing. Waktu tu, sy hanya mampu berdoa jika itu buat awak berdua gembira, sy redha.

Why? What is it that u hate about me so much? Apa salah saya sehingga begitu teruk layanan awk pada saya? Apa yang awak benci sangat pada sy? Apa silap saya?

But even so, with all these annoying hateful comments, I still couldn’t stop loving you. I still couldn’t hate you. I still couldn’t forget you.

You know, there was one time, bila saya nampak awak tweet yang awak sedih and down sangat. Around middle 2013. Waktu tu hati saya kuat mahu msg awak tanya “whats wrong? Are you ok? Be strong. Im here for you whenever you need me.” Tapi saya tahu, im not the one yg can make you happy anymore. Im not the one yang mampu buat awak tersenyum anymore. Saya check tweet awak, mengharapkan that girl yg u loved, respond. Maybe console you. Or whatever. Doesn’t matter what as long as she’s trying to cheer you up. But none. And so I cried. I cried and cried and cried. Why? Because it hurts me like hell to know you are in pain, or down, or sad and there’s nothing I can do for you. None. Lepas solat, saya doa sungguh2 agar Allah gerakkan hati perempuan tu untuk cheer you up. Be there for u. because I want you to be happy. No matter with whom. And hari yang sama, awak tukar DP fb awak dgn gmbr yg sy tangkap and edit, di dataran 1 Malaysia. Again I cried. I wish I can be the one who make you happy again.

AHMAD HASSANII ABD SATAR,

Saya tak pernah berhenti mencintai, menyayangi, merindui awak dalam tempoh 2 tahun ni. No matter how much you being a jerk, no matter how bad you treat me, no matter what. Saya sendiri dah tak tahu dengan apa cara lagi perlu saya lakukan untuk lupakan awak. Saya terima lamaran orang tanpa menyayangi lelaki itu, hanya kerana saya takut dilukai lagi. Saya cube buka hati saya utk orang lain, even so still, I couldn’t completely over you. Saya sendiri sudah letih. Letih dengan perasaan yang tak pernah berakhir untuk awak. Kadang-kadang saya fikir, mungkin awak jugak begitu. Mungkin awak juga sukar untuk lupakan saya, that’s why you pushed me away so hard. Haha. What a wishful thinking isn’t it?

Ya Allah, just please let me be over you. Stop hoping. Stop loving. Please.

 11/10/2014

©